We had a fantastic time in Denmark this weekend!

2016 - 04.05

Played two of the best venues we’ve ever played: Posten, Odense and Ishoj, Copenhagen. We’d like to really thank all the wonderful staff who took such great care of us and made us feel more than welcome. True professionals all the way through. We will come back to Denmark in the near future, that’s a promise. And those good reviews keep coming in, here’s one in Nöjesguiden:

4 out of 6:

“Till skillnad från många andra finner jag inte mycket sydstatsrock i Ljusdalsgängets musik. Desto mer blues och folk hittar jag, i ett utförande av skandinaviskt heartland rock-snitt. Det osar en del Tom Petty, fast i en mer sprudlande ton där dessa magiska Thin Lizzy-stämmor rundar av berättelserna. Charlie Granberg sjunger med en sladdrig accent i en tonal korsning av Liam Gallagher och Paul Simon. Det är i bästa fall sådär euforiskt coolt, men det kan också skära sig lite smärtsamt. Men han får fram sin poäng. Hans ord väger tungt. Understanding Gravity är inget större steg framåt, men det är det Hellsingland vi lärt känna.”

http://ng.se/recensioner/musik/hellsingland-underground-understanding-gravity

Your Reply