First swedish album review: 5 strong 5’s ouf of FIVE!

2016 - 03.30

While we are busy collecting all the fine reviews from abroad press (we will share it with you soon), this first swedish review just dropped in. And it’s a damn fine one too! Click http://spaderess.blogspot.se/…/recension-hellsingland-under… to see what the music blog Spader Ess has to say about the album. A little quote:

“Stort sväng, stort hjärta, invävt i sköna låtar med texter som är små vackra berättelser från livet. Man kan i texterna ana ett tema runt livets förmåga att slå omkull en gång på gång och hur man reser sig däremellan, men även livets obarmhärtiga dragningskraft mot slutet. (Understanding Gravity helt enkelt). Detta är utan tvekan bandets mest helgjutna platta hittills”.

We couldn’t agree more.

Your Reply